Het bedrijf

“Jan D’haene Pleisterwerken”  is een bedrijf dat sedert 2007 een zeer uitgebreide ervaring voor kan leggen.

Jan is van opleiding bakker, banketbakker. Maar zijn niet aflatende interesse in het bouwen en verbouwen, als doe-het-zelver, zorgde er voor dat zijn leven een andere wending kreeg. Na een opleiding bouw te hebben gevolgd aan het CVO-roeselare  (Centrum volwassenen Onderwijs) was hij gebeten door de microbe en volgde daarna een opleiding stukadoor. Een 3 jaar durende opleiding waar hij alle basisknepen en –kennis van het vak leerde. Hierbij kwamen alle onderdelen aan bod: binnenbepleistering, natte en droge bepleistering (gyproc), één- en tweelagige pleister, buitenbepleistering, gevelbepleistering, sierpleister, crepy’s, cementeerwerken enz. Jan genoot onder het alziende oog van zijn toenmalig leraar, een uitstekende en unieke stukadoorsopleiding die de kwaliteit die hij nu vandaag levert grondig vorm heeft gegeven.

Mede door zijn toenmalige leraar vond hij de weg naar het wereldje als werknemer in een gerespecteerd stukadoorsbedrijf. Daar kon hij zich volledig geven in zijn job, de nodige ervaring opdoen en volledig ontplooien naar zijn wensen. Hier leerde hij verschillende mensen en collega’s kennen die met ambitieuze plannen rondliepen. De stap naar het zelfstandige ondernemerschap was amper een kwestie van tijd geworden.

In korte tijd is het bedrijf “Jan D’haene Pleisterwerken” een begrip geworden. Dit dank zij een tip-top afwerking en service. Service en kwaliteit staan reeds van bij de start zeer hoog in het vaandel. En dat werpt zijn vruchten af op lange termijn.

Het bedrijf “Jan D’haene Pleisterwerken”onderscheidt zich voornamelijk door een uitstekende kwaliteit, snelheid en een dynamische ingesteldheid. Ervaren stukadoors die zich voor 100% inzetten voor een perfecte afwerking. Dit dynamische bedrijf staat garant voor een kwaliteitsvolle dienstverlening met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De knappe realisaties zijn hiervan getuige.

Ook de omgang met collega-stukadoors is voor dit bedrijf belangrijk. Nieuwe technieken, nieuwe materialen, enz. Je bent nooit te oud om bij te leren. Dank zij deze contacten kunnen zij hun gamma uitbreiden naar producten en afwerkingen die een grotere specialiteit vragen. Kortom, het bedrijf “Jan D’haene Pleisterwerken” is de ideale aanspreekbuis geworden voor al uw vragen.

Als vakkundige is Jan D’haene ook jaarlijks aanwezig als extern Jurylid bij verschillende opleidingscentra, waaronder Syntra en VTI-Kortrijk.

 

Bekijk hier de infofilms over het beroep als stukadoor

(Windows Media File – duur: 4 minuten).  Bron: www.vdab.be

Start de video

(Windows Media File – duur 3 minuten) Bron: “Huis en Thuis” ism “Vlaamse Confederatie Bouw”

Start de video